Karamelové burizonové ježe
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Produkt
- 30+
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 300 g kryštálový cukor
- 1 plechovka biele Salko
- 125 g maslo
- 2 bal. burizóny biele (1 ks = 70 g)
Postup
- 1. V hrci si rozpustíme cukor a za stáleho miešania upálime na karamel.
- 2. Keď máme hladkú hnedú karamelovú hmotu, tak opatrne prilejeme celé salko a na miernom ohni miešame kým sa nám všetko pekne nespojí.
- 3. Potom dáme dole zo sporáka, pridáme maslo, miešame kým sa nerozpustí a nakoniec vysypeme obidva balíky burizónov a dobre všetko premiešame.
- 4. Necháme to vychladnúť na znesiteľnú teplotu a mokrými rukami formujeme guličky a kladieme do košíčkov.
- 5. Celú masu si priebežne premiešavame. Môžme na vrchu pofŕkať čokoládou.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Kategória : Nepečené dezerty, Vianočné dobroty, Zákusky, koláče
- Typ receptu : Koláč
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.